‼️Grenseløse Meråkerdager 2020 er AVLYST!‼️

På grunn av situasjonen med Covid-19😷, ser vi oss nødt til å avlyse årets arrangement. Vi ser at Covid-19 utbruddet har gitt oss flere utfordringer som gjør at vi ikke kan får arrangert årets Grenseløse Meråkerdager på en sikker og god måte. I tillegg ser vi at påmeldingsfristen for utstillere ikke holder mål, om vi har måtte flytte arrangementet.

Vi tar smittevern alvorlig😷, og ønsker det beste for alle. Det føles derfor ikke riktig å gjennomføre arrangementet akkurat nå😐. Det kreves mye av alle parter om vi skulle ha gjennomført arrangementet med staten sine retningslinjer i forhold til smittevern. Både under planlegging og gjennomføring.

Men, vi starter allerede planlegging for Grenseløse Meråkerdager 2021.🕺

Vi høres i 2021!🥳

No responses yet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *