‼️Grenseløse Meråkerdager 2020 er AVLYST!‼️

På grunn av situasjonen med Covid-19?, ser vi oss nødt til å avlyse årets arrangement. Vi ser at Covid-19 utbruddet har gitt oss flere utfordringer som gjør at vi ikke kan får arrangert årets Grenseløse Meråkerdager på en sikker og god måte. I tillegg ser vi at påmeldingsfristen for utstillere ikke holder mål, om vi har måtte flytte arrangementet.

Vi tar smittevern alvorlig?, og ønsker det beste for alle. Det føles derfor ikke riktig å gjennomføre arrangementet akkurat nå?. Det kreves mye av alle parter om vi skulle ha gjennomført arrangementet med staten sine retningslinjer i forhold til smittevern. Både under planlegging og gjennomføring.

Men, vi starter allerede planlegging for Grenseløse Meråkerdager 2021.?

Vi høres i 2021!?

No responses yet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *