GRENSELØSE MERÅKERDAGER 2022

På grunn av koronaen og strenge restriksjoner har vi ikke kunnet arrangere vår messe de siste 2 årene. Vi hadde egentlig 25 års jubileum i 2020
Vi håper at vi i år kan arrangere GMD som normalt nå i 2022. Vi vet at mange utstillere både innen næringslivet og Kunst og Handverk venter på dette arrangementet. De ønsker å få komme seg ut blant folket for å markedsføre og profilere seg. Hjemmesiden har heller ikke blitt oppdatert noe særlig de siste 2 årene, men vi vil prøve å gi den en “shine” i god tid før årets arrangement.

Et savnet arrangement.

Besøkende savner også dette arrangementet som er et stort arrangement i regionen og trekker mange besøkende
Dette er et arrangement som består av 2 messer. En stor Næringslivsmesse som dekker alle bransjer spesielt innen hus, hytter med underleverandører, samt reiseliv og turisme. Det er også en stor Kunst & Handverksmesse som dekker alle typer handverk inkl. stor vekt på gårdsmat.
Det er også et arrangement som har mye å tilby hele familien med mange aktiviteter, samt kafeteria og restaurant
Meråker er også en kommune som for tiden har mye på gang både i forhold til arbeidsplasser og tilgang til bolig. Kommunen vil også være på plass under arrangementet.
Vi håper derfor at alt blir normalt i løpet av året

COVID-19

Vi tar COVID-19 på alvor, og vil selvsagt følge de restriksjonene og påleggene som er gitt fra FHI under arrangements tidspunktet. Vi vil sørge for at du som besøkende får en trygg og trivelig opplevelse under messa. Du kan lese mer om hvordan vi håndterer covid 19 under “COVID-19” i menyen ovenfor.

VELKOMMEN TIL ÅRETS GRENSELØSE MERÅKERDAGER

No responses yet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *