Vi har nå oppdatert vår påmeldingsløsning til å bli heldigital. Dette betyr at man nå kan melde seg på som utstiller og betale med en gang. Kvittering kommer på E-post, samt billetter. Funksjonærbevis utleveres ved ankomst. Påmeldingsløsningen vil gjøre vårt arbeid lettere ved fakturering og ankomst.

I tillegg kan utstillere nå betale med en gang med kort eller vipps. Man kan også velge å få tilsendt faktura på EHF eller E-post.

Billettprisene er uendret, men vi har lagt på et påmeldingsgebyr på 35,-. Dette er utelukkende for å få dekt opp kostnader vi har med en slik løsning. Vi håper denne løsningen vil bli godt motatt og gjøre det enklere for utstillere og oss!

For å komme til påmeldingssiden trykk HER

Velkommen til Grenseløs Morro – For hele familien!

No responses yet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *